Saturday, April 16, 2011

~HAPPY TO MEET MY FWENZ BACK~

ASSALAMMULAIKUM SEMUA...

selamat afternoon semua....
hehehe....hari ni bosan jew dok uma...
bilik yang macam tokang pecah da selamat
dikemaskan tadi...hehehe...now xtahu nak wat pe...
td view blog mber me fara,wow she got nice voice...
sumpah besh kot...even video syok sendiri...hehehe...
fara,terbaekla voice kamo....puji ikhlas ok...
hehehe....okla now da cita pasal semalam...
da bosan2 dok uma kan...da xtahu nak wat pew...
mber me ajak kua...nak thu siapa???
hehehe nama dia YUSHIDA....
da lama gila kitorg xjumpa since dia pindah ke Melaka...
stay sana dengan uncle dia....now she back....
kitorg kua g berenjoy nak tahu g mana???
kitorg g karokela....sempatla juga me nyanyikan 3 buah lagu...

lagu yang me amek biasala xlepas lagu MENGAPA
dari NICKY ASTRIA, NAFAS CINTA NICKY ASTRIA
juga tapi duet dengan AMY SEARCH n last song
lagu KEJORA KU BERSATU by SEARCH...
disebabkan kesuntukan masa kitorg dapat amek 3 lagu shja...
tu pun kira okla kan juz nak lepaskan gian je...
sebab dah lama sangat tak test vokal hah...
hehehe...kalau nak tahu me memang gila berkaroke...
asal orang ajak jew karoke tak leh kata tak nak punya...
hehehehe....so bila dah habis karoke,
kitorang pon tembak alek umah cz TIMAH
nak kena g amek adik dia alek skul plak...
spoil tul...hehehehe....pas da amek adik TIMAH,
SHASHA msz YUS tya ada kt na...
YUS ckap ada dengan me...so SHASHA nak sangat
jumpa dengan me...huyoo lama gila kot kitorg xjumpa...
last jumpa pon pas abis skul dlu...
lamakan???so dia ajak lepak kat kedai CHICKEN CHOP..
me pon g la dengan YUS...

jumpala SHASHA kat sana...owh my god..
makin cantik dia sekarang...makin hot n spicy...
hehehehe....dia now bt marketing dengan kawan dia
kat KL...now tgah cuti alek jumpa mak dia jap...
dengar jew cite dia...besh gile life dia sekarang...
me tetap cm me jew...uwaaaa..
sdisnya....tapi tak apala kan....
rezeki masing2.....dan sekali lagi,
soklan cepu mas....biasala da lma xjumpa kan...
bab tu mst nak tahu...mana nak tahu lama tak jumpa..
tup2 da kawin kew kan tak jemput...
hahahaha....as usual jwapan me....
dah memang betul kan....
hehehe....dia pon ckap dia lom jumpa
calon yang sesuai lagi....insyaAllah klo ada,
adalah...kalo xda xpa....hah tgok...
sama jew kan jawapannya...hehehehe.....
so me happy sgt2 dapat ketemu juga kwan2 lama...
bole la gila2 cam dulu alek kan...hehehehe....
oklah dat's all for now....
taking care everyone....bubye....
sekian...wassalam.....=)


2 comments:

eihin farahin said...

hahahahhaa...mmg vdeo syok sndri pun...
suara ke laut..

baby_elida said...

hahahaha..xdala....
mmg terbaekla suara kamo...=)